Direktlänk till inlägg 2 april 2011

It is gonna rain some more some more it is gonna rain some more...when drops of water starts to pour..

Av helene-o-carro - 2 april 2011 07:21

Vi tog en liten detour till Asien for det borjade bli sa kallt i sydamerika och sa regnade det typ jamt. Thailand, Laos och Kambodja var planen och det ska vara den torraste och varmaste perioden pa hela aret. Gott tanker vi och satte oss pa tre laaanga flighter till vart varma underbara trygga och alltid lika soliga asien. Nagon som last nyheterna pa sistone????? Var tur strikes again. Score.


Men ar det nagot vi lart oss sa ar det att gilla laget. Bangkok var helt ok vadermassigt, maten saa god och shoppingen klagar vi inte pa. Vi skulle till Laos i en vecka sen Kambodja en vecka och sen nagra vecor i Thailand med vara kara norska jenter. Alla oar dit vi ska i Thailand har katastroflage och det regnar typ lite grann eller nagot. Laos ar dock varmt och fint och torrt sa tror nog vi stannar har lite langre an planerat. Forsoker locka hit Vibeke och Kaja sa KOM KOM Vang Vieng och tubing...you gotta love it :)


Dem forsta dagarna har kollade vi pa alldeles for manga avsnitt av vanner och tog igen var jetlag, tappade ju nagon dag eller tva eller kanske tre pa var vantan pa BA flygplatsen och alla tidszoner. Forsta kvallen kunde inte Helene sova sa bra och andra kvallen kom jag pa varfor. Hon sov pa min sida av sangen! Japp vi har blivit som ett akta par och brakar om sidorna i sangen, dar har vi sann vanskap :)


Nu fyller vi dagarna med tubing. Det ar samma fridfulla flod som vi kayakade nedfor men nu ar det fest som galler. Massa barer langs vagen och man aker aterigen en tub och barerna drar in dig med rep sa ar det massa dans, sol och glada manniskor. Det finns vattenswings och slides och allt ar bara galet kul. Har sprungit pa en arbetskamrat sa nu har vi aterigen norska tjejer som sallskap nar vi ser till att njuta maximalt av ledigheten.

 
 
Petra

Petra

2 april 2011 08:08

åhh, så härligt det lät! kul att se hur lokalbefolkningen har det.. fick ditt vykort idag helene! jag blev jätteglad! tack! jag får ju aldrig någon post hit, så jag blev superlycklig när jag såg att det stod mitt namn på vykortet! det tog bara ca 1,5 månad för det att komma fram.. ; ) ha det bra, och njut som vanligt lite för mig med! puss&kram!

http://www.urallasynvinklar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av helene-o-carro - 24 maj 2011 01:39


  Vi ar inne pa var sista natt pa resan och vi ar valdigt redo for att aka hem imorgon. Det har varit fyra underbara, handelserika och ibland otursdrabbade manader med en hel del resande.  Vi har sammanfattat ungefarliga tider.   Vi har flugi...

Av helene-o-carro - 23 maj 2011 20:35


Har precis packat klart for morgondagen. Sista gangen vi packade vaskan, underbart!!! Dock ar det ett dygn kvar tills avfard men lite otaliga for vi saknar alla darhemma :)      ...

Av helene-o-carro - 23 maj 2011 17:03

Vi korde ett litet test for att se om vi kunde fa lite fler kommentarer. Som vi sagt forrut, lika mycket som vi tror att ni uppskattar inlagg uppskattar vi kommentarer. Men det funkade ju tydligen inte.   Daligt skamt men vi hittade fotgrejen i b...

Av helene-o-carro - 23 maj 2011 04:10

Vi skulle kanske slutat nar vi var pa topp?      Aj          ...

Av helene-o-carro - 23 maj 2011 04:05



  Ja vi fortsatter att vara aktiva och har ikvall spelat en omgang racketball..         Sportiga halsningar     ...

Presentation


Rapporterar från varmare breddgrader!!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards